Formaat dagtochten banner SITE - Reisaanbod - Dagtochten -
Dagtocht 4

Natuurlijk Tomaat in Dongen en het Nederlands & Steendrukmuseum in Valkenswaard

Bezoek de biologische boerderijwinkel van Henriette. Natuurlijk Henriette biedt het hele jaar een groot assortiment aan biologische producten. Niet alleen biologische groenten en fruit maar bijvoorbeeld ook biologische sappen, brood, vlees en verse salades. Lekker, gezond en verrassend qua prijs.

Een prachtig alternatief voor uw dagelijkse gezonde boodschappen. Ontdek de smaak en charme van biologisch. U wordt ontvangen met koffie en appeltaart, daarna begint de rondleiding, proeverij en bezoek aan de Biologische Boerderijwinkel. Henriette zal een demonstratie geven en een tomatengerecht maken, welk u ook kunt proeven.

Na dit bezoek gaat de reis verder naar het Steendrukmuseum in Valkenswaard. De collectie van het Nederlands Steendrukmuseum omvat boekillustraties, cartografie, reclameplaten en lithografie van bekende kunstenaars als Kees van Dongen, Alphonse Mucha, Adolphe Willette en Jan Sluyters. Maar ook speelkaarten, etiketten, ansichtkaarten, prenten.

De collectie van het Nederlands Steendrukmuseum omvat boekillustraties, cartografie, reclameplaten en lithografie van bekende kunstenaars als Kees van Dongen, Alphonse Mucha, Adolphe Willette en Jan Sluyters. Maar ook speelkaarten, etiketten, ansichtkaarten, prenten. Tijdens de rondleiding maakt u kennis met de fascinerende uitvinding en de vele toepassingen van de steendruk en lithografie. Ook een demonstratie steendrukken op één van de ruim 100 jaar oude steendrukpersen staat op het programma. Tijdens dit bezoek is er koffie en vlaai.
Uw dagindeling

09.00 uur

Vertrek

11.00 tot 13.00 uur

Bezoek aan Natuurlijk Tomaat

14.00 tot 16.00 uur

Bezoek aan het Steendrukmuseum

16.30 tot 18.30 uur

3-gangen diner in Grathem

19.30 uur

Thuis

Arrangement:
Inclusief busreis, entree, rondleiding en koffie en appeltaart, entree museum, gids en een 3-gangen diner

Prijs:
€ 66,-  per persoon

Minimale deelname:
35 personen

Weekendtoeslag:
€ 100,-