Oliemeulen
Dagtocht 2

Ladies Day Vander Klooster Mode

Sportief, draagbaar en betaalbaar! Sinds oktober 2015 hebben we een prachtige winkel in ons distributiecentrum in Boskoop. De meeste winkels richten zich op jongelui of hebben de vaste klassieke merken die vooral bereikbaar zijn voor klanten met een gevulde portemonnee. Vander Klooster Mode brengt juist

kleding in het middensegment. Sportief en draagbaar en vooral heel betaalbaar. Alles wat de moderne 50 plusser wil. Dit is altijd al onze kracht geweest. Om ons heen vallen de winkels met bosjes tegelijk om. Gevestigde namen waar onze klanten altijd terecht konden. Gelukkig kunt u nog steeds terecht bij Vander Klooster Mode waar goede kwaliteit geen luxe hoeft te zijn. De modeshow is niet statig, maar gezellig en interactief. In de ontvangstruimte wordt koffie met gebak geserveerd.

Daarna is er een modeshow met muziek en accessoires door meerdere mannequins. De ladyspeaker presenteert alles met goede informatie. Vervolgens is er een lunch met belegde broodjes, krentenbol, mandarijntjes , jus d’orange, koffie en thee. Na de lunch gaat een groep een gezellige bingo spelen en de andere groep kijken en eventueel kopen in de winkel van 150m2. Daarna wisselt de groep. De middag wordt afgesloten met een feestelijk advocaatje met slagroom. Na dit bezoek gaat de reis verder naar Grathem, waar een heerlijk diner op u wacht.
Uw dagindeling

08.00 uur

Vertrek

10.30 tot 15.00 uur

Aankomst Museum ‘t Brabants Leven. Ontvangst met koffie en krentenbrood, aansluitend rondleiding met gids.

13.00 uur

Vertrek. Om 13.30 uur aankomst in Den Bosch, vrij voor te winkelen.

16.00 uur

Vertrekt de bus naar Grathem waar om 17.00 uur een heerlijk 3-gangen diner voor u klaar staat.

19.00 uur

Vertrek huiswaarts.

20.00 uur

Thuis

Arrangement:
Inclusief busreis, bezoek met koffie en gebak, show, bingo, lunch en een 3-gangen diner

Prijs:
€ 47,-  per persoon

Minimale deelname:
35 personen

Weekendtoeslag:
€ 100,-