Formaat dagtochten banner SITE - Reisaanbod - Dagtochten -
Dagtocht 5

Bezoek een Historische Modeshow en de Markthallen in Rotterdam

Ooit zelf al eens model willen zijn in een modeshow? Dit is je grote kans! Dit is een leuke ‘doe-het-zelf’ modeshow over 2000 jaar mode, het begint met ontvangst met koffie/thee en gebak en een beeldpresentatie met live uitleg over de ontwikkeling van mode in de periode van middeleeuwen tot aan ca. 1950.

Daarna is er tijd om de zelfgemaakte historische kleding te bekijken in de theaterzaal, hier hangt prachtige kleding van vele historische figuren zoals bijvoorbeeld Willem van Oranje, Erasmus, Anna van Buren, Maxima….. Dan volgt de grote verkleedpartij en mogen mensen uit de groep meedoen aan de grote modeshow over de catwalk waarbij uitleg wordt gegeven. Is dat niet leuk? Groepen die dit hebben gedaan vonden het een geweldige belevenis!
Uw dagindeling

08.30 uur

Vertrek

09.30 tot 10.30 uur

Koffie en een broodje in Grathem.

12.00 tot 14.00 uur

Aankomst in Krimpen aan de Lek. Onder het genot van een kopje koffie en gebak is er een beeldpresentatie met live uitleg over de ontwikkeling van mode in de periode van de Middeleeuwen tot aan ca. 1950.

14.30 tot 16.00 uur

Bezoek aan de Markthallen te Rotterdam. De Markthal in Rotterdam is uitgegroeid tot een blikvanger van formaat. Het gebouw is in de vorm van een hoefijzer gebouwd en combineert eten, drinken, winkelen en wonen in één. Bezoekers treffen er onder andere circa honderd kramen aan met verse producten, een supermarkt en vijftien winkels. Op de eerste verdieping vind je verschillende horeca waaronder 8 restaurants met verschillende keukens.

De Markthal huisvest ook vele honderden inwoners van Rotterdam, er zijn namelijk tien woonlagen met in totaal ruim 200 appartementen. Dat de Markthal in Rotterdam een populaire publiekstrekker is blijkt wel uit het feit dat het complex jaarlijks door miljoenen mensen wordt bezocht.

17.45 tot 19.30 uur

3-gangen diner in Grathem

20.30 uur

Thuis

Arrangement:
Inclusief busreis, koffie/broodje, bezoek modeshow en koffie/gebak en een 3-gangen diner

Prijs:
€ 59.50  per persoon

Minimale deelname:
35 personen

Weekendtoeslag:
€ 100,-